Bárki, csak te ne Jani!

Makai János - edzőtábor - forrás: teol.hu Forrás: teol.hu - Makai János - edzőtábor.

Egy hiteltelen ember írt körlevelet

Hétfői napon egymás után csipogott az országos játékvezetők telefonja az edzőtáborban. A csipogás apropója az volt, hogy Makai János mindenkinek levelet küldött.

A jelenlévő kollégánk nyílt levélben osztotta meg véleményét:

„Kedves János!

Először azt hittem vicc az emailed, de kollégákkal beszélve az országos edzőtáborban rá kellett jönni, hogy te ezt komolyan gondoltad.

Évekkel ezelőtt te már nem csak szakmailag, de emberileg is lenulláztad magadat, amikor az ország elsőszámú FIFA játékvezetőjét szidtad, vagy az akkori NB. I-es rekorderről gusztustalanul beszéltél.  Emlékezz azokra a szituációkra is, amig pincsi kutya módon ott lihegtél az MLSZ JB vezetőinek lábánál, nyaltad, faltad őket egy egy küldésért vagy akadémiai napért.

Tudta mindenki rólad, hogy te egy bohóc vagy, akivel játszanak. Neked elég volt egy kis csont, amit elrágtál hónapokig.

Mindenki nevetett rajtad, amikor álruhában írogattál és kommenteltél. „Bátor”-nak hitted magad, de inkább szántunk téged.

Makai János - facebook 2 - forrás: facebook

Leamortizáltad a megyédet minden szempontból. Elmartál minden játékvezetőt magad körül. Mivé tetted Tolna Vármegyét, 30 fős kiscsoportos foglalkozássá.. Hetente állt a botrány a mérkőzéseken, te meg kamu szövegekkel tereltél.

Minden perc ajándék volt neked az elnöki székben és pofon csapás a megyédnek!

De térjünk vissza az emailre.

Karaktergyilkosság?

Ahhoz kellene karakternek lenni, de te sajnos nem az voltál. A magyar játékvezetés egyik jelentéktelen figurája csak, aki tönkre tette és kinyírta több barátját is, szakmai féltékenységből. Nem sok jó „momentum”-od volt, így a történelem fekete oldalára fogsz csak felkerülni.

A 2025-ös JT bálon, már lassan új asztalt kell csinálni, a hontalanok részére, ahová Feri barátoddal leülhetsz, hiszen ketten voltatok a játékvezetés legkártékonyabb emberei az elmúlt időben.

 

János!

Kérlek töröld az országos címlistát, hiszen az számodra már múlt. Köszönd meg Hanacsek Attilának az elmúlt évek minden pillanatát, hiszen ajándék volt neked.

 

Üdvözlettel:

egy NB-s játékvezető, akit nem tudtál kicsinálni



Kapcsolódó cikkek

Makai körlevélben búcsúzik

A "Bátor" ember, most névvel írt az országos kerettagoknak

Tovább


Hozzászólások