Helyreigazítás Hanacsek ügyben!

Keretek

2019-06-08 17:59:26
Hanacsek Attila |

Hanacsek Attila - órája - forrás: nso.hu
Forrás: nso.hu - Hanacsek Attila - órája

Az elmúlt tizenöt évben nem sokszor kellett közzétenni helyreigazítást, de most a tények máshogy voltak.

A héten közzétettük, hogy Hanacsek Attila elfoglaltsága miatt visszalépett a nemzetközi ellenőri kerettől és inkább a magyar játékvezetés fejlesztésén dolgozik tovább!

Valótlant állítottunk, hiszen a tény nem ez!

A nemzetközi labdarúgó szövetségtől kapott információk alapján Hanacsek Attila nemzetközi ellenőri keretbe történő besorolását nem fogadták el, mivel nemzeti szövetség által rendezett legmagasabb osztályú mérkőzéseken az ellenőr évek óta nem ellenőriz.

„Magyarországon bevezetett szuper ellenőrzések a nemzetközi szövetség által nem minősülnek olyan színtű szakmai ellenőrzések, amely elfogadott lenne a nemzetközi ellenőri kerethez. Azaz a szuper ellenőrzéseket a szövetség nem ismeri el.”

Több éve már megírtuk mi is, hogy korábban csak Puhl Sándor, de most más Hanacsek Attila „kifizető” helye a szuperellenőri státusz, hiszen a játékvezetőkkel kapcsolatban érdemi ellenőrzést nem végeznek.

A focibiro.hu adatbázisában megtalálhatóak a két személynek korábbi szuper ellenőrzéseinek listája, amelyből azt lehet látni, hogy inkább bevétel optimalizálásról szól ez a keret, nem az ellenőrzésről.

Az MLSZ-nek, most már papírja is van arról, hogy Puhl Sándor és Hanacsek Attila ellenőrzései nem szakmaiak, azokat nem lehet elfogadni sehol.

 

Vajon az MLSZ elnöksége elé ezt dr. Vági Márton vagy Berzi Sándor beviszi? Vagy inkább hallgatnak róla.

 

Elnézést kérünk mindenkitől, hogy azt a látszatot keltettük, hogy Hanacsek Attila önként lépett vissza a kerettől.

 

Az ügyben megkerestük az érintett játékvezetőt, ahogy érkezik tőle válasz, úgy frissítjük weboldalunkat.

 
Kapcsolódó cikkek

Gaál és Ábrahám az új ellenőr
2019-06-05 15:57:43

Közel egy évvel ezelőtt megírtuk, hogy Gaál Gyöngyi nemzetközi ellenőr lesz, ezért rá nem vonatkoznak az MLSZ szabályai.

Hanacsek Attila öszödi beszéde
2019-02-15 16:17:59

Amikor megtudta Hanacsek Attila, hogy egyedül tartja az NB. III-as keretnek az edzőtábor megnyitóját, megírta a saját öszödi beszédjét is.

Hanacsek váltja Vágnert
2019-02-03 11:19:25

2019. január 1. napjával kikerült Vágner László a nemzetközi ellenőri keretből és őt Hanacsek Attila váltja.Hozzászólások: