Szabó Zsolt

 • Kép forrás:

  Szabó Zsolt 174 cikk

  • wikipedia

  Született Budapest 1972-01-01
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig. (2018-07-01)
  Jv. vizsga 1989


  

  Zala: indul a tanfolyam

  Gyarmati Tibor - forrás: zaol.hu Forrás: zaol.hu - Gyarmati Tibor.

  Szabó Zsolt letette a szakmai alapokat, így Gyarmati Tibornak már könnyebb dolga lehet.

  A hét végén indul az MLSZ és a Zala megyei igazgatóság által közösen szervezett labdarúgó játékvezetői tanfolyam, de a nyitónapon is lehet még jelentkezni az egész megyéből, akár a helyszínen is – tudtuk meg a tanfolyamvezető Gyarmati Tibortól.

  Gyarmati Tibor volt FIFA asszisztens képezi a fiatalokat. Balázsi  Mihály megyei JB elnök bízik a fiatal vezetőkben és támogatja olyan idősebb kollégák szerepvállalását akik igazi Szaktekintélyek. Ország legjobb és legkiválóbb oktatója egy igazi keményfejű, de becsületes kolléga kezében van évek óta a képzés.

  Természetesen a hallgatók zöme már előzetesen regisztrált és jelentkezett, s e tekintetben Gyarmati Tibor egy jó hírről is beszámolt, ugyanis elmondta: 21 leendő játékvezető jelentkezett előzetesen, ami az elmúlt évekhez képest a legmagasabb szám. Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a jelentkezés feltétele a 14. betöltött életév, a nyitó előadást pedig most szombaton 9 órától rendezik a ZTE régi székházának második emeleti tárgyalójában. Általában szombati napokon lesznek az előadások is. 


  – Az utóbbi évekhez képest a legtöbben jelentkeztek, de akár most, a nyitónapon is van erre még lehetőség, illetve még a jövő héten – árulta el Gyarmati Tibor. – Amennyiben harmincan lennénk, az lenne a legszebb, s külön öröm, hogy többen a megyei és az NB II-es női bajnokságban játszó hölgyek közül is regisztráltak. Amire a fiúknak is van lehetőségük, s akár aktív labdarúgóként is elvégezhető a játékvezetői tanfolyam.

  A februári fizikai felmérés, majd a gyakorlati vizsgát követően a tervek szerint március 7-8-án lesznek az írásbeli és szóbeli vizsgák, s a következő hét végén a sikeres vizsgát tett ifjú sípmesterek pedig akár már munkába is állhatnak.

  [Fizetett promó cikk]

   

  Hozzászólások