Huták Antal

 • Kép forrás:

  Huták Antal 22 cikk

  • wikipedia
  • magyarfutball.hu

  Született ATKÁR 1948-11-02- 2022-06-21
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig.
  Jv. vizsga 1970


  

  Létrejött a szakmai kollégium

  MLSZ székház (1) - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - MLSZ székház (1).

  Nem mindennapi rendezvény szí­nhelye volt szombaton az MLSZ székháza. A 20 régió (19 megye és a BLSZ) most kijelölt instruktorai (oktatói), utánpótlás vezetői, ellenőrzés-irányí­tói, valamint - teljesen új területként - az új játékvezetők toborzását végző szakemberek találkoztak az MLSZ otthonában.


  A rendezvény fő célja az volt, hogy a JB - eleget téve az UEFA játékvezető Conventionban vállalt kötelességének - kialakí­tsa és felkészí­tse azt a szakmai stábot, amely a továbbiakban felelős lesz az egyes területeken végzett munkáért.

  A megyei szövetségek kiváló hozzáállását mutatja, hogy egyetlen terület képviselői sem hiányoztak az összejövetelről és a 80 fő nagyon tartalmas három órát töltött együtt.

  Vágner László, az MLSZ JB elnöke megnyitójában hangsúlyozta a jelenlévők felelősségét a vállalt kötelezettségek teljesí­tése érdekében. Legfontosabb feladatként a játékvezetői létszám növelését, és a jelenleg tevékenykedő játékvezetők képzésének minőségi javí­tását nevezte meg.

  Vágner László bemutatta az adott területek országos irányí­tóit. Az instruktorokat Ring János, a utánpótlás (talent) képzést Hartmann Lajos, az ellenőröket Huták Antal irányí­tja, mí­g az egyik kulcsterület - a toborzás - vezetője Tóth Vencel lesz.

  A résztvevők ezt követően megismerték saját szakterületükkel összefüggő követelményeket és kicserélték tapasztalataikat az adott feladatkörökben.
   

  Hozzászólások