Huták Antal

 • Kép forrás:

  Huták Antal 22 cikk

  • wikipedia
  • magyarfutball.hu

  Született ATKÁR 1948-11-02- 2022-06-21
  Vármegye/szerv Budapest / Budapesti Ig.
  Jv. vizsga 1970


  

  Tatai tapasztalat: felkészültek a bírók

  Vágner László - Huták Antal - forrás: Nemzeti Sport (1999-02-02) Forrás: Nemzeti Sport (1999-02-02) - Vágner László - Huták Antal.

  A játékvezetők felkészültségére immár nem lehet panasz. A legjobb magyar bírák a tatai edzőtáborban készültek a február végén, március elején induló professzionális-, Illetve nemzeti bajnokság tavaszi szezonjára. 
  A zárónapon az edzőtábor vendége volt Kovács Attila, az MLSZ elnöke, aki tájékoztatta a játékvezetőket a következő időszak legfontosabb tennivalóiról.
  Az MLSZ első emberének volt miről beszámolnia, hiszen köztudott: a szövetség a játékvezetői díjak kifizetésének technikai problémáit nem oldotta meg megfelelően...

  Kovács Attila Tatán ígéretet tett a gond orvoslására, mint ahogy arról is szólt, hogy a Játékvezetői Bizottság munkafeltételeinek javításáról is gondoskodnak, továbbá megoldják a játékvezetők szerelésgondjait is. Az MLSZ elnöke határozottan kijelentette: ha az MLSZ február 15-ei közgyűlésén a küldöttek a voksaikkal megerősítik azt, hogy az ad hoc bizottság, mint a labdarúgószövetség egyik bizottsága irányítsa a magyar játékvezetés életét, további vitákra nem nyílhat mód. Kovács Attila átadta a hét FIFA-játékvezetönek, s a nyolc partjelzőnek, valamint a három kispályás FIFA-játékvezetőnek a világszervezet jelvényeit. Az MLSZ elnöke után Huták Antal, a játékvezetői  ad hoc bizottság elnöke értékelte a négynapos szakmai munkát, majd válaszolt a Nemzeti Sport kérdéseire.

  Kapcsolódó dokumentum:

  - A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.
   

  Hozzászólások