Bozó Zoltán



Kassai: Irány Belgium

Kassai Viktor - kék mezben - forrás: uefa.com Forrás: uefa.com - Kassai Viktor - kék mezben.

Az Anglia-Peru világbajnoki felkészülési mérkőzés után újabb találkozó játékvezetője lesz Kassai Viktor, ezúttal Belgiumban bíráskodik. Június 7-én, 20.45 órától a Baldvin király Stadion ad otthont a Belgium-Tunézia találkozónak. A brüsszeli arénát 1993-ban építették, ott rendezték három évvel később a Paris SG-Rapid Wien KEK-döntőt és a létesítmény volt a 2000-es Európa-bajnokság egyik helyszíne.

A Rode Duivels, vagyis a Vörös Ördögök 2002 után jutottak ki a vébére. A Georges Leekens szövetségi kapitány által irányított együttes ellenfelei a Les Aigles de Carthage, azaz Karthágó sasai lesznek.

Tíz nappal a főpróba után június 17-én egy másik észak-afrikai ország, Algéria együttese vár a belgákra - immár Belo Horizontéban.

 

Kassai Viktor asszisztensei Kispál Róbert és Tóth Vencel lesznek, a tartalék játékvezetői teendőket Andó-Szabó Sándor látja majd el. Magyar duó közreműködésével rendezik meg ezekben a napokban az U19-es Európa-bajnokság spanyolországi selejtezőit is, itt Németh Ádám játékvezetőként, Bozó Zoltán pedig asszisztensként kapott bizonyítási lehetőséget - írja az mlsz.hu

 

Hozzászólások