Heves: Farkas az új igazgató

Farkas Ádám - Újpest-FTC - forrás: Forrás: - Farkas Ádám - Újpest-FTC.

Megvan az MLSZ új Heves Vármegyei igazgatója

Három nappal azután, hogy elbúcsúzott az NB I.-ben történő játékvezetéstől, a Magyar Labdarúgó Szövetség Farkas Ádámot nevezte ki az MLSZ Heves Vármegyei igazgatójának.

A 42 éves sípmester Lovász Tamás Istvántól veszi majd át a stafétát, aki az MLSZ Budapesti Igazgatóságának első embereként 2023. októberétől megbízott igazgatóként vezette a szűkebb hazánkbeli szervezetet. 

A mlsz.hu az alábbiakat közölte: „Az MLSZ 2024. február ötödikével Farkas Ádámot nevezte ki a Heves Vármegyei Igazgatói posztra. Ezt a feladatkört 2023. október 10-óta ideiglenesen, megbízott igazgatóként az MLSZ Budapesti Igazgatóságának első embere, Lovász Tamás István látta el. Az újonnan kinevezett vezető nem ismeretlen a futball közössége számára, hiszen a 42 éves, egri születésű sportember egyike volt az első 12 hivatásos játékvezetőnek. Farkas Ádám 15 év működés és a 214. élvonalbeli bajnoki mérkőzése után a hétvégén a Kisvárda–Ferencváros bajnokin köszönt el a játékvezetéstől.

– Büszke vagyok arra, hogy továbbra is a magyar labdarúgást szolgálhatom és alázatos munkával szeretném segíteni a Heves vármegyei futball fejlődését –  nyilatkozta az igazgató röviddel a kinevezése után az mlsz.hu-nak.

 

Hozzászólások