Elmaradt mérkőzések pótlása

Paksi FC - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - MLSZ logó nagy - cikkhez.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága meghatározta a Ferencváros két korábbi elhalasztott bajnoki mérkőzésének új időpontját.

Az FTC a Paks(4. forduló) és a Zalaegerszeg(2.forduló) elleni bajnokiját még augusztusban halasztották el a magyar bajnok Bajnokok Ligája-selejtezős szereplése miatt. 

Az MLSZ versenybizottságának közleményéből kiderül, hogy a ZTE–Ferencváros meccs új időpontja 2023. január 24. 18.30, míg a Paksi FC–Ferencvárosi TC összecsapást  2023. február 1-jén 18.30 órától rendezik.

 

MLSZ Versenyszabályzata az alábbiakról rendelkezik:

27. § (2) e) A mérkőzés napjának elhalasztását, kisorsolt idejének módosítását kizárólag az a Versenybizottság engedélyezheti, amelyik azt a bajnokságot, kupát rendezi, amelyben a változtatást kérő csapat játszik. Őszi idényre kiírt mérkőzéseket az őszi idény során legkésőbb az őszi utolsó fordulót követően le kell játszani, kivéve, ha az időjárási körülmények miatt a kiírt mérkőzés nem játszható le. Kizárólag ebben az esetben a Versenybizottság engedélyezheti a mérkőzés tavaszi szezonban való lejátszását.

 

 

Hozzászólások