Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Szülinapunkra megújultunk!

MLSZ székház (1) - forrás: mlsz.hu Forrás: mlsz.hu - MLSZ székház (1).

Két éve született meg a focibiro.hu oldal ötlete. A weboldalunk 2009. január 23-án indult el. Azóta több mint ezer hírt, észrevételt, javaslatot jelentettünk meg. Rengeteg hozzászólás, kritika érte weboldalunkat, hogy mit, hogyan kellene csinálni. Ezekből mi tanultunk és ezért megújítottuk az oldalunkat, újabb egyedi tartalommal bővítettük az adatbankunkat. A főmenüben rendet tettünk, így most már mindenki gyorsabban igazodhat ki. Az érdeklődök és a játékvezetők külön menüpontban tájékozódhatnak. Kiemelt helyen jelenítjük meg a MLSZ Játékvezető Bizottságát.
A kereső szolgáltatást bővítettük. A fejlesztéseknek köszönhetően, már a szerkesztők száma is növekedett. (A weboldal egyes részei még kialakítás alatt vannak, de hamarosan azok is elérhetővé válnak.)

A főoldalon is több változás következett be. A híreket három nagy csoportba szedtük: megyei hírek, Kassai-blog és a többi, kiemelt hír.

Az oldal alján meg lehet tekinteni a kommenteket, a legutolsó és legnépszerűbb híreket is! Az országos kerettagok fényképei és adatai folyamatosan kerülnek fel az oldalra, így nap mint nap új információk lesznek róluk!

HAJRÁ MAGYAR FOCI, HAJRÁ FOCIBÍRÓK!

 

Hozzászólások