Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Elindultunk!

profispori.hu - új 2016.04.09 - forrás: Forrás: - profispori.hu - új 2016.04.09.

Mi is ez a profispori.hu? - kérdezi az Olvasó első látogatása alkalmával, s a szerkesztő örömmel sorolná, mi az amiért - szerinte - érdemes ezután nap, mint nap elolvasni profi játékvezetőkkel foglalkozó legújabb hírportált, de inkább nem teszi, úgy dönt, álljanak jót magukért immár a tények, s az, ami magyarázat nélkül is látható.

A napi 24 órás hírfolyam egy online portál esetében csak az alap, ezzel tehát nem is untatlak. Miért pont az interneten kell nekünk a profi játékvezetőkkel kapcsolatos oldalt indítani? ? kérdezheted tőlünk.

Hát, válaszoljuk elmélázva, mert egyre többen vagyunk, akik a világhálón tájékozódunk, s egyre kevesebben lesznek, akik a hagyományos, nyomtatott újságokat vásárolják. Ráadásul egy internetes lapot nem is kell megvenni, ott van csak úgy, és ingyen olvasható. Sok minden belefér, ami például egy papírújságba nem. Mondjuk videók. Vagy rengeteg olyan kép, videó  ami terjedelmi okok miatt egy nyomtatott lapból mindig kiszorul, pedig lennének, akik kíváncsiak rá.

Vagy hát itt van ez az interaktivitás is, vagy mi, ami nagy sláger mostanában. Kommentálni egy-egy eseményt vagy cikket, fórumozni, jól megmondani a véleményt, saját hírt, fotót, videót feltölteni a netre - ezt a profispori.hu-n mind lehet és semmibe sem kerül. A népszerű facebook oldalunkon is lehet lájkolni immár a tartalmakat.

Egyet már most leszögezhetünk elfogulatlanul írunk a profi játékvezetőkről, a tényekről, történésekről. Rajta tartjuk a szemünket a küldéseken, nemzetközi foglalkoztatottságon, azonban a hibákat sem fogjuk elhallgatni. Szakértőkkel elemezzünk, készítünk statisztikákat és kimutatásokat.

Az oldalunkat folyamatosan bővítjük, így nagyon fontos számunkra a véleményed. Írjál bátran e-mailt, hozzászólást.

Szóval, szerintünk a játékvezetőt, focistát érdekelni fogja, ami itt történik hazánkban, s egyre többen és egyre gyakrabban látogatnak majd el hozzánk.

Ne maradj ki te se a jóból! Tarts velünk, legyél az olvasónk!

focibiro.hu szerkesztősége

 

Hozzászólások