Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Ismét fejlesztettünk, köszönjük a leveleket, cenzúrázni próbáltak

Fair-Play zászló - forrás: Forrás: - Fair-Play zászló.

Szeretnénk megköszönni azoknak a megyei játékvezetőknek és érdeklődőknek a számtalan e-mailjét, amit az elmúlt napokban kaptunk az oldallal, Arany Tamással és Vágner László áldásos tevékenységével kapcsolatban.

Öröm számunkra, hogy az oldalunkat napról napra többen látogatják, az ország különböző részeiből. Külön köszönet azoknak a régi játékvezetőknek akik az elmúlt években különböző szakmai okok miatt nélkülözve lettek, hogy hallattak ismét magukról és véleményt mertek formálni a fennálló rezsimmel kapcsolatban. Őket már nem érheti retorzió, így az írásaikat hamarosan közé is tesszük.


A mai naptól elérhető az összes játékvezető adata, az országos játékvezetők keretbesorolásai is. Sajnos Komárom és Borsod megye kivételével, mert ők a mai napig nem biztosítanak megfelelő adatszolgáltatást az MLSZ ügyviteli rendszerén keresztül. A fejlesztések nem állnak le, igyekezünk még több információt biztosítani a játékvezetésről, játékvezetőkről, ha már az MLSZ JB az Internetben rejlő lehetőségeket az elmúlt 3 évben nem használta ki.

Felkerült a weboldalra az összes már meghirdetett játékvezető tanfolyam hirdetése is. A beérkező e-mailek alapján ezt tovább bővítjük.

Nem mehetünk el szó nélkül a cenzúrázni vágyó vezetők mellett sem! 2010 küszöbén még abban a reményben telefonálgatnak, hogy bizonyos cikkeket le akarnak vetetni, illetve játékvezetőket, az oldal készítőit fenyegetik. Minden hír gyorsan eljut a címzettekhez, nem kell aggódni, szerencsére többen vannak a támogatók, mint a cenzorok!

Eddig és ezentúl sem állunk be abba a bizonyos sorba, nem fogunk úgy bólogatni ahogy azt a "nagyok" elvárják!

 

Hozzászólások