Hol állunk? Nyitó oldal / Élvonalbeli játékvezetők / OTP Liga (2024/2025)




Szerkesztőségi tájékoztató

focibiro.hu - 2017.09.19 - forrás: Forrás: - focibiro.hu - 2017.09.19.

Az elmúlt hetekben megnőtt a telefonhívások és e-mailek száma, ami a szerkesztőségünkhöz érkezett, hogy miért tettük közzé ezt, miért írtuk meg azt.



Tájékoztatunk minden kedves látogatót, hogy a más forrásból átvett cikkeknél minden esetben feltüntetjük a forrás weboldal vagy újság címét. A forrás megnevezése a cikk címe alatt olvasható a publikálási dátumnál.


Weboldalunk szerkesztősége nem fogja cenzúrázni azokat a cikkeket, amiket pl. a csakfoci.hu, rangado.hu, nb1.hu, mlsz.hu vagy más oldalról vesz át.

Úgy gondoljuk, hogy a labdarúgó játékvezetők ismerjék meg a problémákat, híreket és a játékvezetéssel kapcsolatos összes információt. Nem kívánjuk Bede Ferenc, Hamar László vagy más korábbi játékvezető véleményét eltitkolni, ha a játékvezetéssel kapcsolatban szólalnak meg más portálon.

A Vágneri korszak alatt a weboldalunkat az akkori MLSZ vezetők azért támadták, hogy a Puhl-oldal pénzeli az oldalt. Most megfordult, hiszen a jelenlegi hatalom mondja azt, hogy az ellenzék szerkeszti az oldalt. Ezeket a vádakat eddig és ezentúl is minden esetben visszautasította szerkesztőségünk.



A támadóink sok dolgot elfelejtenek:

  • a focibiro.hu az egyetlen tematikus játékvezetéssel foglalkozó weboldal
  • az MLSZ és a megyék játékvezetéssel kapcsolatos kommunikáció elfogadhatatlan
  • a játékvezetők az országos eseményekről nem kapnak sehol tájékoztatást
  • a focibiro.hu oldal az egyetlen olyan oldal, ami az MLSZ ügyviteli rendszerével foglalkozik és használati útmutatókat készít a játékvezetőknek és sportszervezeteknek
  • egyedülálló adatbázissal rendelkezik a weboldalunk
  • az interneten nem látott tartalmat jelenítünk meg Kassai Viktorról és a Profi játékvezetőkről
  • Facebookon a különböző játékvezetői oldalainkat közel 5000-en követik
  • az MLSZ JB. vezetőit több esetben kereste a focibiro.hu szerkesztősége együttműködés miatt, amelyet személyesen is egyeztettek az MLSZ-ben.

 




A weboldal szerkesztősége eddig sem vett le egyetlen egy cikket sem felső nyomásra és ezt a jövőben sem tesszük meg.


A napi több ezer látogató visszajelzése alapján működtetjük a weboldalt és folyamatosan fejlesztjük a tartalmat és az adatbankot.

 

Hozzászólások