Több új fejlesztésünk volt

Focibiro.hu - 2019.01.04 - forrás: Forrás: - Focibiro.hu - 2019.01.04.

A látogatóink az elmúlt időszakban több új fejlesztésünkkel is találkozhattak.

Helpdesk és üzenőfelület:

Megnövekedett hibabejelentésvagy éppen csak üzenetek kezelésére új helpdesk rendszert vezettünk be. Ezáltal a hibajegyek méggyorsabban a fejlesztőkhöz vagy adatfeltöltökhöz kerülnek. Az üzeneteket ezentúl anonym módon is tudjuk kezelni, így még több olyan információhoz juthatunk, amihez nem kell a valós nevet megadni, csak egy email címet.

Mint az üzenet, mint a hibajelentés résznél a beküldök folyamatosan nyomonkövethetik a beküldött írások, bejelentések sorsát.

 

Játékos vs. játékvezetők:

Ahogy korábban a játékvezetők aloldalán megjelent az, hogy mely NB. I-es játékosnak hány meccset vezetett az adott játékvezető, most az adatokat megfordítottuk. A kiválasztott játékosnál megtekinthető, hogy melyik NB. I-es játékvezető hány meccset vezetett és azon hány lapott osztott ki neki.

 

Játékvezetők adatai 1972-től:

Az élvonalbeli küldések feltöltésével már 1972-től érhetőek el a játékvezetők és asszisztensek küldései. Az adatok feltöltésével egyidőben próbáljuk összeszedni a kereteket és a játékvezetők adatait is.

 

 Menürendszerek:

Áttekinthetőbbé tettük a játékvezetők, játékosok és sportszervezetek menüpontjait, hogy méggyorsabban találják meg a látogatók a keresett tartalmat.

 

 

Hozzászólások