Folyamatosan bővül az archívumunk!

Archív kép - forrás: Arcanum.hu Forrás: Arcanum.hu - Archív kép.

Nagy sikert aratott idén a látogatók körében a játékvezetést történelméből szemezgető cikkek közzététele valamint a régi játékvezetőket bemutató írásaink.

A focibiro.hu szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít a napi aktualitások megjelenítése mellett a történelem feldolgozásával is, mivel jelen pillanatban nincs az országban olyan weboldal, amely a játékvezetők adatait, statisztikáit mutatja be.

Weboldalunk adatbázisában jelenleg 1968 óta minden NB. I-es mérkőzés adatai (eredmény, nézőszám, játékvezetői küldés) megtalálható, míg 1995 óta minden elvonalbeli mérkőzés jegyzőkönyve is.

A másodosztályú mérkőzések adatai is folyamatosan kerülnek feltöltésre. 1998/1998-es szezontól már megtalálhatóak az adatok (eredmény, nézőszám, játékvezető küldés).

Az országos keretbesorolások is megtalálhatóak 1968-tól tematikusan, kereshető formában.

A játékvezetők egyedi aloldalán a feltöltések miatt folyamatosan bővülnek a megjelenő adatok. Így lehet pl. megtudni azt, hogy Vágner László mikor volt szövetségi ellenőr vagy Puhl Sándor kiket állított ki.

Fontos feladatunk volt idén, hogy a játékvezetők wikipédia oldalait rendbe tettük. Több száz kolléga oldalát frissítettük.

A nemzetközi küldések listáját is bővítettük, így már több, mint 6000 küldés található meg.

 

Hozzászólások