Komoly kihívás az online szakreferensi?

Online - forrás: google.com Forrás: google.com - Online.

Hanacsek Attila Elök Úr szakreferensi napot rendelt el a magyar játékvezetésben társadalmi munkában tevékenykedők részére, kedvenc hotelébe.

2021. november 12-én pénteken, munkanapon lesz megtartva az értekezlet. Hanacsek Úr immár elnökként nem hozott semmi változást, nincs  tolerancia az aktív dolgozókkal szemben, akik ezt a gyülekezést finanszírozzák adójukkal, saját forrásukból.

Szombat vagy vasárnap délelőtt miért nem lett volna jobb??? 

Fertőzöttek száma emelkedik, elmaradnak rendezvények (JT bál, Sípmester fesztivál, mérkőzések, stb.), de Vecsésen közel 120 fő egy légtérben szakreferensi napot hallgat...

Minek??

Maszk használata  9:45 től 16:00-ig azért elég megterhelő szegény 70 éves embereknek. Ők felmentést fognak vajon kapni??

Vannak olyan megyei vezetők, akik nem rendelkeznek megfelelő egészségügyi paraméterekkel, nincsenek beoltva. Ők nem mehetnek be?

Nagyon sok megyében gondot okoz a részvétel, ezért "csere" emberek képviselik a megyéket. Lesz olyan megye, amely hiányos létszámot produkál, munkahelyi elfoglaltság miatt.

Ugye ez nem érdekel senkit?? Legutóbbi találkozás során még Puhl Sándor részvételével on-line remekül sikerült, vajon most miért kell az egészséget kockáztatni?

"Mérkőzés lemondások két héttel korábban" - szól az instrukció. Az ilyen meghívót alig egy héttel az esemény előtt küldték meg a megyék számára. Miért nincs éves program?

Nagyon korrekt, de  akik programmal terveztek munkahelyen és magánéletben azokkal megint mi lesz?

Miért nem lehet on-line értekezletet tartani egyik este? Ja kérem, akkor nem lehetne elszámolni ennyi költséget az országos szervezetnek erre a rendezvényre...

 

Tudod Hanacsek Elnök Úr, te szoktad mondani: "Krisztus koporsóját sem őrzik ingyen".  Vajon ki fizeti ki a 120 ember kieső munkabérét és útiköltségét? 

 

Gondolják át még van egy hét, talán győz a józan ész......

Kapcsolódó dokumentum:

- A dokumentum PDF forumátumban tölthető le.


Kapcsolódó cikkek

Szakreferensi nap programja

Tovább


Hozzászólások