Mikor lesz elnöki és szakreferensi ülés?

MLSz székház - forrás: Forrás: - MLSz székház.

Nem szereti Hanacsek Attila az összenépi üléseket..

A kovid időszak óta egyre kevesebb alkalom van arra, hogy a megyei játékvezetők találkozzanak az országos vezetőkkel. Mindenki úgy tudja, hogy novemberben ismét lesz elnöki és szakreferensi értekezlet, azonban az időpontról értesítést nem kaptak az érintettek.

„Ismét jön a hanacseki trükk, mint az elmúlt 10 évben mindig – nyilatkozta weboldalunknak az egyik megyei JB. elnök – Az utolsó pillanatban, pár nappal a program előtt tudjuk meg, hogy Budapestre kell utazni, munkaidőben.”

„A megyéknek a talent és egyéb programokat fél évre előre le kell adni, de az MLSZ JB. semmiféle programtervet nem küld nekünk, hogy kalkuláljunk az ilyen rendezvényekkel. Mi nem főállású JB. elnökök vagyunk, akik az MLSZ telki edzőközpontjában lakunk, mi bérből és fizetésből élünk és dolgozunk.”

Sajnos Hanacsek és stábja az ilyen megbeszéléseken a kényes kérdésekre nem adnak választ, mindig azt mondják, hogy „nem tartozik” a megyékre a válasz.

Vajon mikor szembesíthetik a vezetők Hanacseket arról, hogy milyen mélyégekbe sodorta az elnöki tevékenysége a magyar játékvezetést?

 

Hozzászólások