Mlsz.hu: Előtérben a jövő játékvezetői

Oktatás

2022-11-21 11:05:52

MLSZ up. képzés - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ up. képzés

November 20-án, a Magyarország-Görögország mérkőzés napján és helyszínén rendezték a tehetséges játékvezetők számára a Győri László Országos Játékvezetői Napot.

A hazánkban működő összes tehetséges játékvezető és asszisztens (szakszóval: talent), valamint a Puhl Sándor Akadémia haladó tagozata és megyénként egy vezető kapott meghívást a szakmai eseményre.

A mintegy 300 résztvevő első kézből, az élvonalban működő játékvezetőktől, asszisztensektől kapott hasznos tanácsokat, motivációt a fejlődéshez érintve a játékvezetés kérdései mellett a VAR használatának tapasztalatait is.

A tervek szerint a szakmai nap, amely a válogatott találkozó megtekintésével zárult, hagyományteremtő: idéntől évente megtartja az MLSZ játékvezető bizottsága emlékezve a kivételes tanárra, a program névadójára, Győri Lászlóra.


https://www.mlsz.hu/hir/eloterben-a-jovo-jatekvezetoi


Kapcsolódó cikkek

Hajdú-Bihar: Puskás Arénában jártak
2022-11-21 10:09:00

Nagy élményben volt részük fiatal játékvezető kollégáinknak, hiszen november 20-án a Győri László talent nap különleges programján vehettek részt.

Vasi játékvezetők megnézték a VAR buszt
2022-11-21 08:35:10

Tegnap tartotta az MLSZ JB a Győri László Országos Talent Napot, melyen a Vasi Játékvezetők is részt vettek.

Komárom-Esztergom: Fiatalok a Puskás Arénában
2022-11-20 19:28:34

A mai napon a Puskás-stadionban került megrendezésre a Győri László Országos Talentnap, ahol megyénk 11 legtehetségesebb fiatal játékvezetője képviseltette magát.Hozzászólások: