Veszprém: felkészültek a bajnokságra

Veszprém - edzőtábor (2024. nyár) - forrás: veszprem.mlsz.hu Forrás: veszprem.mlsz.hu - Veszprém - edzőtábor (2024. nyár).

A felkészítés során tanúbizonyságot adtak fizikai és szabályismereti felkészültségükről a Veszprém Vármegye játékvezetői.

Július utolsó hétvégéjén (07.26-27.) tartotta az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottsága a minden évben szokásos felkészítő napját, amely idén másfél napra sűrűsödött össze. Pénteken este a fizikai felmérésen kellet jól teljesíteni a jelenlévőnek, az idén három csoportban Ajkán, Pápán és Veszprémben volt teljesíthető az előírt táv. Mindenki bizonyíthatta hogy fizikálisan készen áll a néhány hét múlva induló bajnokságra.

Szombaton egésznapos elméleti oktatás és tesztírás szerepelt a programban. A Kaibás Dezső megnyitója, után Finta Péter köszöntötte az egybegyűlteket és tartotta meg előadását, ezt követően pedig szakmai előadásokat hallgathattak meg a jelenlevők. Az UEFA és az MLSZ Játékvezető Bizottság vezetésének iránymutatásait és ezen szabályoknak gyakorlati alkalmazásának módját sajátíthatták el a sporttársak. A tananyagot a legjobbaktól hallgathatták jelelevők: Mohos Milán, Solymosi Péter, Bognár Tamás és Pillók Ádám volt és jelenleg is NB-s játékvezetők voltak az előadók.

A záróbeszédet Kaibás Dezső mondta, aki sikeres 2024-2025 bajnoki szezont kívánt Veszprém Vármegye játékvezetőinek.

 

Hozzászólások