SzSzB: Felkészültek a játékvezetők

Szabolcs - tábor  (2024-07-30) - forrás: szabolcsjb.hu Forrás: szabolcsjb.hu - Szabolcs - tábor (2024-07-30).

Indulhat a bajnokság, a játékvezetők készen állnak

Péntektől vasárnapig Hajdúböszörményben készültek a sporik az őszi szezonra.

A szakmai továbbképzés 2024. július 26-án kora reggeli fizikai teszttel kezdődött Nyíregyházán az Atlétikai Centrumban, majd onnan a hajdúböszörményi táborba mentek a játékvezetők. Online szabályismereti teszt következett, ahol mindenki számot adhatott a felkészültségéről.

Dr. Jekő József JB elnök megnyitója és szezonértékelése után szakmai előadásokkal folytatódott a képzés. Szombat délelőtt edzés és gyakorlati foglalkozás is szerepelt a programban, melyet Erdős József NB I-es játékvezető is a helyszínen tekintett meg. A délelőtt utolsó programjaként az MLSZ JB részéről a korábbi kiváló játékvezető, Iványi Zoltán tartott szakmai előadást. A délután folyamán a játékvezetők kisebb csoportokban videós elemzéseket végeztek, vasárnap pedig további fontos szakmai témákról hallgattak meg előadásokat a vármegyei játékvezetők.

A három nap alatt természetesen jutott idő a közösség építésére, a sportbaráti kapcsolatok ápolására is.

Vasárnap ebédidőben Dr. Jekő József értékelte az edzőtábor tapasztalatait, melynek alapján elmondhatjuk, hogy ez a hétvége remek alkalmat biztosított arra, hogy mindenben felkészüljünk a 2024/2025-ös szezon bajnokságaira.

 

Hozzászólások