Újabb bíró baki - Vágner meddig hallgat?

Botrány

2010-05-11 06:15:42
Farkas Ádám | Kelemen Attila |

cseretábla - forrás:
Forrás: - cseretábla

Érdekes és egyben szokatlan esemény történt a szombati Szolnoki MÁV - Mezőkövesd NB II-es mérkőzésen. A partjelző nem engedte be cserénél a hazaiak játékosát, Antal Gábort. Jegyzőkönyvében ugyanis egy asszisztensi mulasztás miatt nem szerepelt Antal mezszáma, a 17-es, így percekig tíz emberrel játszott a Szolnok - számolt be az esetről a szoljon.hu.

 

A mérkőzés 56. percében a szolnokiak edzője, Vágó Attila úgy döntött, hogy lecseréli Mile Krisztiánt és Antal Gábort hozza a helyére. A partjelző azonban nem engedte be a pályára Antalt, ugyanis nem szerepelt jegyzőkönyvében a 17-es mezszám, így arra kérte Antalt, hogy vegye fel a 13-as mezt. Terenyei Zsolt, a MÁV FC technikai vezetője így emlékszik a szituációra.

 


Hiába magyaráztam, hogy az Blaskovits Patrik száma, hajthatatlannak bizonyult, s nem engedte pályára lépni Antalt. A játékvezető pedig nem várt arra, hogy megvitassuk, melyikünknek van igaza, ki hibázott, tovább vezette a mérkőzést, így percekig kilenc mezőnyjátékossal voltunk kénytelenek futballozni - mondta a szoljon.hu-nak, majd azt is elmondta, nem hagyta annyiban a dolgokat.  - Rohantam az irodába, megnézni a nevezési listát, de hát az a mi igazunkat igazolta, Antal tizenhetessel, Blaskovits tizenhármassal szerepelt rajta. Futottam vissza, újra győzködni kezdtem az asszisztenst, s ez már feltűnt Farkas Ádám játékvezetőnek is. Kijött az oldalvonal mellé, közösen átnézték segítőjével a cserék listáját, mire kiderült, hogy Kelemen Attila elfelejtette felvezetni a kispadosok közé Antalt Gábort, a hét csere helyet csupán hatot írt fel magának. Szerencsére a játékvezető emlékezett rá, hogy Antal neve szerepelt a jegyzőkönyvben, s így engedélyezte pályára lépését.

 

 


Az ügy tehát megoldódott, de a Mezőkövesd 4-3-ra legyőzte a Szolnokot és haza vihette a három pontot


 

Hozzászólások: