Kecelen rúgták a labdát a sípmesterek

láb - rúg - forrás: Forrás: - láb - rúg.

A kiskőrösi csoport játékvezetői nyerték a Boronkay László emlékére rendezett játékvezetői labdarúgó tornát. A csapat veretlenül végzett az élen. Az ítélettel ugyan nem voltak mindig elégedettek a játékosok, de a sípmesterek felmenőit senki sem emlegette. Rosszul is jött volna ki, ha egyik játékvezető a másikra csúnyát mond.

 

Harmadik alkalommal rendezték meg Kecelen a Boronkay László játékvezetői tornát az egykori játékvezető, majd később a megyei titkári teendőket ellátó Laci bácsi (Papa) emlékére. A megye hat csoportjának: Baja, Kalocsa, Kiskunhalas, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kecskemét játékvezetői mérték össze tudásukat.

Mindegyik csapat játszott egymás ellen, és ez alapján derült ki a végső győztes. A kiskőrösiek bizonyultak a legjobbnak, veretlenül nyerték a tornát. A második helyet a kecskemétiek szerezték meg, a bajaiak előtt. A negyedik helyen a nagy esélyesnek számító kiskunhalasiak végeztek, majd a kiskunfélegyháziak és a kalocsaiak következtek.

A legjobb kapusnak járó díjat Bánáti Andrián (Kiskőrös) érdemelte ki, a legtöbb gólt, hatot Holczimmer Tamás (Kiskőrös) rúgta, míg a legjobb mezőnyjátékosnak Kiss Sándort (Kecskemét) választották. Az elismeréseket Orell Zsolt elnök adta át.

 

Hozzászólások