NB. II-es összefogás

világítás - forrás: Forrás: - világítás.

Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségéhez fordul az NB II-es bizottság, amely a meccsek délutáni, legfeljebb 15 órás kezdését, valamint a vb alatt a szombati játéknapok lehetőségét kéri.

Az NB II-es Bizottság javaslatot nyújtott be az MLSZ elnökségének annak érdekében, hogy engedélyezzék a mérkőzések kezdési időpontjainak megváltoztatását. Az NB II-es sportszervezetek ettől az intézkedéstől jelentős költségcsökkenést várnak – számol be róla az m4sport.hu.

A BIZOTTSÁG JAVASLATA SZERINT A MERKANTIL BANK NB II-ES MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA NAGY RÉSZBEN 13 ÓRA LENNE, ETTŐL A HELYI VISZONYOK TEKINTETÉBEN EL LEHET TÉRNI, DE A KEZDÉSI IDŐPONT LEGFELJEBB 15 ÓRA LEHETNE. EZZEL CSÖKKENTENI LEHET A VILLANYVILÁGÍTÁS HASZNÁLATÁT.

A bizottság az NB II-es sportszervezetek egységes összefogása alapján tett javaslatot az intézkedésre a rezsiköltségek csökkentése érdekében – a javaslatot minden klub támogatta.

EZEN FELÜL AZ NB II-ES BIZOTTSÁG KÉRI AZ ELNÖKSÉGET, HOGY A VILÁGBAJNOKSÁG IDEJE ALATT – AMIKOR EGYÉBKÉNT AZ NB I-ES BAJNOKSÁG SZÜNETEL – ENGEDÉLYEZZE A CSAPATOKNAK A SZOMBATI MÉRKŐZÉS MEGRENDEZÉSEKET IS.

A Merkantil Bank Liga utolsó 2022-es játéknapja december 11., majd a téli szünetet követően január 29-én indul újra.

 

Hozzászólások