Megütötték a bírót

Megyei játékvezetés

2014-04-05 19:36:26
Békés |

véres zsebkendő - forrás:
Forrás: - véres zsebkendő

Részletek derültek ki a Kaszaper-Sarkadkeresztúr megyehármas meccsen történt balhéról. Bíróverés és rendőrök inzultálása is előfordult a Kaszaper-Sarkadkeresztúr megyehármas meccsen. A 19. fordulóban lejátszott, 1-0-s hazai sikerrel véget érő találkozón történt balhéról korábban már beszámoltunk, ám most az is kiderült, hogy pontosan mik történtek a meccsen. Erről a Délmagyarország napilap tudósított részletesen. Mint írják, a meccsen -a vendégek egyik szurkolója beszaladt a játéktérre és a bírót szidta, majd meg is ütötte.

Az illetőt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság és gyanúsítottként hallgatta ki, ám ezzel nem volt vége a balhénak. A meccs végén két újabb szurkoló is be akart jutni a pályára. Az újság szerint egyikük az útjukat álló rendőrt is meglökte, majd mindkettejüket rendzavarás miatt állították elő az egyenruhások.

- Azok az esetek, amik a mi két meccsünkön történtek, felháborítanak - nyilatkozta Keresztes István, a Kaszaper FC elnöke az újságnak, utalva a korábbi, Atletico Békéscsaba elleni bajnokira, amikor a játékosok és a szurkolók is a pályán verekedtek össze, és a játékvezető 11 piros lapot osztott ki.

De meg kell mondanom, ilyen balhék máshol is előfordulnak. Tegyük hozzá, sajnos. Ennyi fegyelmezetlenség, kiállítás 15-20 évvel ezelőtt még nem volt a fociban, s ezt már általánosságban állítom, az egész magyar focira vonatkoztatva - tette hozzá a napilapnak nyilatkozó elnök, aki a játékvezetők felkészületlenségét is az okok közé sorolta. A balhét az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága már a héten megvizsgálta, ám további tanukat hívott be a jövő heti ülésre, hogy tisztázza a helyzetet.

forrás: bekesfoci.hu


 

Hozzászólások: