Rendőrök menekítették ki a játékvezetőket

Megyei játékvezetés

2013-08-12 08:31:43
Békés | ifj. Szilágyi Sándor |

Fair-Play zászló - forrás:
Forrás: - Fair-Play zászló

Sörösdobozzal dobták meg az egyik partjelzőt a Mezőkovácsháza-Nyírbátor kupameccsen.

Mezőkovácsháza-Nyírbátor
2-4 (0-2, 2-2, 2-2)

Mezőkovácsháza, vezette: ifj. Szilágyi.
Gólszerzők: Bozsár (60.), Balázs J. (63.), ill. Balogh (30.), Erdei (38.), Ricsei (117.), Tóth B. (119.).

Egy felejthetetlen futballdélutánban lehetett részese mindenkinek, aki kilátogatott a Sári Ferenc Sportközpontba vasárnap délután - kezdi beszámolóját a klub honlapja.

 

Az első félidőben a vendégek jobban futballoztak, több helyzetet dolgoztak ki. A 30. percben egy szöglet utáni lepattanót értékesítettek a vendégek, 0-1. Nyolc perc múlva, Sárközi kapus remek ütemben rúgta el a labdát a vendég támadója elől, azonban a bíró szerint buktatás történt, amiért a Nyírbátor tizenegyest kapott, a nyírségi játékos nem hibázott 0-2. A második játékrészben egy teljesen más felfogású MTE-t láthatott a közönség. A 61. percben egy remek támadás után Bozsár lőtt 20 méterről, 1-2. Alig telt el három perc amikor szabadrúgáshoz jutott a Kovácsháza, Balázs József pedig 23 méterről bombagólt szerzett, 2-2. Jöhetett a hosszabbítás! A végletekig elcsigázott két csapat, felváltva veszélyeztette a kapukat, de úgy tűnt, marad a 2-2 és jöhetnek a büntetők. Aztán a 115. percben Balázs Tibort állította ki a játékvezető, miután meglökte ellenfelét, aki előtte háromszor is belerúgott, majd visszahúzta. Két perc múlva egy szögletet néztek el a hazaiak, a vendégjátékos pedig hosszún érkezve kilőtte a hálót, 2-3. A csapat ment előre 10 emberrel is, amit az ellenfél kihasznált, 2-4. A Hajdú-Bihar megyéből érkező játékvezetők túlságosan is tisztelték ellenfelünket, talán ha ők korrektebben fújnak, most egy bravúros továbbjutásról írhatnánk.?

A találkozó azonban nem ért itt véget.

 

A feldühödött nézőkben (?) felébredt az igazságérzet: valóságos tüntetést szerveztek a fiatal sípmester ellen, akinek valóban meghaladta képességeit ez az összecsapás. A lefújást követően a játékoskijárónál pezsgőfürdő helyett sörfürdőben részesítették, sajnálatosan egy doboz az egyik levonuló asszisztenst találta el. A feszültség a későbbiekben sem csökkent, így a játékvezetői hármast rendőri segítséggel kellett kimenekíteni a városból. A meccsnek tehát a pályán így ért véget, az asztal mellett azonban még bizonyára lesz folytatása - teszi hozzá a bmsextra.hu.


 

Hozzászólások: