Reagál a játékvezető

Vad Istán - választás - forrás: pmfc.hu Forrás: pmfc.hu - Vad Istán - választás.

A tegnap nyilvánosságra került Borsonline-os, Vad II Istvánnal kapcsolatos cikkel kapcsolatban derült ki, hogy a sérülést szenvedett Kiss Sándor tudta nélkül jelent meg a hír, melyben olyan dolgokat is állítottak a cikk szerzői, melyek nem felelnek meg a valóságnak.



Nagy port kavart a csütörtöki napon napvilágot látott internetes bulvárcikk, mely szerint a Vad II István szándékosan okozott egy Bács megyei kollégájának csúnya sérülést.

Kiss Sándor, akinek Achilles-ín-szakadással végződött a januári játékvezetői focitorna kereste meg portálunkat telefonon, s elmondta, hogy a Borsonline által közölt anyag nem felel meg az igazságnak, sőt nem is járult hozzá semmilyen róla szóló anyaghoz, s a csatolt képet sem tudja, hogy honnan szedték a szerkesztők.

- Teljességgel valótlan az, amit a Borsonline megírt, nem is kérte ki senki az engedélyemet a cikkel és a benne szereplő képpel kapcsolatban. Valóban sérülést szenvedtem a bíróknak rendezett focitornán, ám semmilyen szándékosság nem vezérelte Vad II Istvánt. Szeretném tisztázni a helyzetet, ezért kerestem meg Önöket.

A játékvezető, akiről a megyei szövetség szakemberi is csak elismerőleg tudtak nyilatkozni továbbá elmondta, hogy jelenleg is fizikoterápiára jár, nagyon nehezen tud még csak közlekedni. Ezúttal is jobbulást és sikeres pályafutást kíván neki szerkesztőségünk!

 

 

Az eredeti, átvett anyagot időközben a Borsonline és a Délmagyar is eltávolította internetes oldalairól, azonban a google.com keresője még közel 50 oldalon találta meg a cikket.

 

Hozzászólások