Báloztak Békésben

Megyei játékvezetés

2012-02-14 18:57:01
Békés | Arany Tamás | Buzás Balázs | Flinta Zoltán |

érem - forrás:
Forrás: - érem

Báloztak a békés megyei játékvezetők. Január 27-én került megrendezésre az évi szokásos játékvezetői bál. Ezt az eseményt a városi élet is számon tartja, mivel a Békés Megyei Hírlap is a megyei bálok között "hozta le" egyik számában sípmestereink "farsangi mulatságát".

 

Az esemény rangját emelte, hogy Arany Tamás elnökségi tag is tiszteletét tette a rendezvényen és a szokásos protokoláris szerep mellet Arany Tomi énektudását is megcsodálhatta a szépszámú vendégsereg, mivel az est folyamán a "Silver" zenekar kíséretével "A múlnak a gyermekévek..." című slágert is előadta.

A remek hangulatú esten a Jókai színház művészei humoros fellépése és operettslágerei alatt még rögtönzött táncbemutatót is megcsodálhattak a sporik és kedveseik.

Hrabovszki András elnök beszéde után átadásra került a 2011. év legjobb játékvezetői teljesítményét nyújtó játékvezetők cím átadása(i). A szakma szavazata alapján megye II-ben Juhász Lajos, megye I-ben Flinta Zoltán, NB III-ban Benyovszki Zoltán, míg az NB III-as partjelzők közül a jelenleg "akadémista" és igen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Búzás Balázs lett a legjobb.


 

Hozzászólások: