Bács: haverok, buli, Trivia

Bács edzőtábor 1 - forrás: facebook Forrás: facebook - Bács edzőtábor 1.

Sokak számára buli volt a Bács-Kiskun megyei játékvezetői edzőtábor. Erről tanuskodnak a feltöltött képek is.

"2018. július 28, 29-én tartotta a megye a tábort Baján.  A korábbi tábordíjakkal szemben idén 9000 Ft-ot kellett befizetni, kötelezően (még akkor is, ha valaki éppen nem tudott eljönni), amiért 1 db adidas mezt ad a megye a játékvezetőknek." - nyilatkozata egy játékvezető weboldalunknak.

 

 

"A JB elnök elmondása alapján megrendelés szeptemberben, megérkezésükre akár októberig is várni kell. Addig meg szépen csücsül az a 150*9000 Ft a zsebekben."

 


"A szállásról, étkeztetésről ne is beszéljünk, még szerencse, hogy a vezetőség az éjszakákat nem a nekik lefoglalt szobákban, hanem valamelyik ellenőr víkendházában töltötték. Már a 0. napon is. Italozással, bográcsozással, Facebook-ra való posztolgatással."

 

Így kell motiválni a társaságot.

Kaotikusabb már csak az elméleti teszt volt, ahol az épület előtt nyilvánosan írta fel mindenki a megoldásokat, lapra, telefonra, és a legszomorúbb, hogy ehhez mindenki (országos kollégák, ellenőrök) asszisztált. Volt, aki 10 perc alatt felvitte a megoldásokat a telefonjáról, szerencse, hogy az Elnöknek megfelel így is.

 

 

 

 

Kerestük a képet publikáló Holczimmer Andor elnököt, de sajnos "felsőbb" utasításra szerkesztőségünk tagjait letiltotta a facebookon... Az ilyen dolgok viszik előrébb a magyar játékvezetést....

 

Hozzászólások