Készülnek az őszre a játékvezetők

Oktatás

2006-07-18 07:51:42
Huták Antal | Márton Sándor | Puhl Sándor | Ring János | Vágner László |

bemelegítés - forrás:
Forrás: - bemelegítés

Szerda este háromnapos edzőtáborozásra Kecskemétre utaznak a játékvezetők országos keretének tagjai, hogy felkészüljenek a következő bajnokságra, valamint hogy elvégezzék az ilyenkor szokásos fizikai teszteket.

A felmérés teljesítése alapkövetelmény
A fizikális teszt teljesítése a keret valamennyi tagja számára nagy jelentőséggel bír, hiszen aki nem felel meg, az a következő idényben nem lehet a játékvezetői keret tagja. Csütörtökön dr. Petrekanits Máté és szakmai stábja alapos vizsgálatnak veti alá a játékvezetőket, a fizikai teszt és a vizsgálatok eredményeit pénteken értékelik.

Az erőnlét mellett persze az elméleti képzés is kiemelt szerepet kap: az előadók (Vágner László, Huták Antal, Márton Sándor, Ring János, dr. Szilágyi György és Puhl Sándor) számos témakört érintenek majd.

 A tavaszi szezon és a világbajnokság tapasztalatainak elemzésétől a játékszabályok változásain át az őszi idény szakmai elvárásaiig mindenről szó esik majd, s a táborozás során az élvonalbeli szakvezetők és az MLSZ elöljárói is meglátogatják a játékvezetőket.


 

Hozzászólások: