Baranyában készülnek

Czakó Dénes - forrás: Forrás: - Czakó Dénes.

A budapesti Sípmester Fesztivál előtt megyei elnököket kérdeztünk – többek között - arról: hogyan készül a régió a tornára, s mit várnak az eseménytől?

CZAKÓ DÉNES (BARANYA)

„Mivel átalakulóban van a csapatunk, így különösebb célt nem fogalmaztunk meg”

- Az utóbbi években hogyan szerepelt Baranya megye a „20 megye tornáján”?

- Tavaly előtt sajnos nem jutottunk a legjobb nyolc közé sem, tavaly viszont határozottan előre léptünk: a negyedik helyen zártunk.

- A budapesti, januári eseményre hogyan készül Baranya megye JB-válogatottja? (Edzőmérkőzések, heti hány edzés?)

- Több edzéssel is készülünk, de a fő esemény a budapesti „20 megye tornája” előtt, hogy Tolna megye szervezésében részt veszünk a Ráthgéber László Emléktornán.

- Mi a minimális célkitűzés? Jó bulinak tartja a megye a rendezvényt vagy/és eredményesen is akar szerepelni? S mi szól a sorsoláshoz?

- Elsősorban sérülésmentesen szeretnénk szerepelni, s mivel átalakulóban van a csapatunk, így különösebb célt nem fogalmaztunk meg. A sorsolással különösebben nem foglalkozunk, mindenesetre az előrelépés nem tűnik egyszerű feladatnak.

- Kikre hívná fel a csapatból a figyelmet?

- Az egyik legjobb futballistánk Maml Zoltán, aki a korábbi években is a gólerős játékával hívta fel magára a figyelmet.

- Melyek az eddigi tapasztalatok? A 20 megye játékvezetői torna a várt célt szolgálja vagy akad még javítani való? Esetleges javaslatok?

- Nincsenek különösebb javaslataink, hiszen minden így jó, ahogy van!

 

Hozzászólások