Méltó házigazda volt Szeged!

Sípmester Fesztivál - illusztráció 2023-01-07 Hanacsek - forrás: sipmester2023.hu Forrás: sipmester2023.hu - Sípmester Fesztivál - illusztráció 2023-01-07 Hanacsek.

Elmondható, hogy két év kihagyás után magas szintű rendezést tettek le a szegediek az asztalra.

Jól sikerült a két napos Sípmester Fesztivál, ami a rendezést illeti. A torna történelmének egyik legjobb csarnokában került megrendezésre az esemény. A mérkőzéseket az érdeklődök már valós időben nézhették távolról is, hiszen mindkettő nap élő videóval jelentkeztek a szervezők.

Persze voltak bosszantó dolgok is, hogy a díszvacsora kevésnek bizonyult, valamint szerény volt az ital felhozatal az asztaloknál az előre befizetést összegért. 

Sokan várták, hogy megszólal az MLSZ JB. elnöke és ünnepi beszédet mond a díszvacsoránál, ami sajnos elmaradt. Igaz akik találkoztak az Elnök Úrral megjegyezték, hogy a kovid járvány után más gondok is lehetnek nála, így biztosan megvolt az oka, hogy nem mondott „puhli” beszédet, amivel az estét emelhette volna. Koccintani meg remegve nem lehet – jegyezte meg az egyik megyei elnök, aki utalt az elnöki állapotra. A vasárnapi zárásra azért maradt pár hanacseki mondat, idézet, de szerencsére most a kamu statisztika nem volt..

 

Köszönjük Szeged! Köszönjük Csongrád-Csanád Vármegye!

 

Hozzászólások